KMLPA in Concert

KMLPA in Concert

Datum van evenement: juni 24, 2018

Verandering van spijs doet eten … zeggen ze. We gaan ervan uit dat er een flinke dosis waarheid huist in dit spreekwoord.

In tegenstelling tot de vorige edities zal er in 2018 geen BV te gast zijn op ons jaarlijks (lente)concert. Niet getreurd, we hebben wat anders voor u in petto: het wordt een BEST-OF!!! Onze dirigent-kapelmeester Pieter Nieva legt werken op de pupiter die de muzikanten en hijzelf het voorbije decennium fijn vonden, leuk om te spelen, de moeite waard maar ook uitdagend genoeg om op het publiek los te laten.

En of het een compilatie wordt: van Carl Orff tot Count Basie, van John Williams tot Deep Purple, van iets langer geleden tot wat moderner … het aanbod was bijna groter dan de vraag maar – al zeggen we het zelf – we zijn erin geslaagd om u een evenwichtige en aangename selectie voor te schotelen.

We verlaten (voor een jaartje) onze trouwe stek De Roma in Borgerhout en strijken neer in het Cultuurcentrum van Merksem. Mocht u de datum nog niet hebben genoteerd, zondag 24 juni is met stip aan te duiden; deze speciale editie is er zeker eentje om niet te missen!

Tickets aan 16 euro zijn verkrijgbaar via tickets@muziekkapel.be of bij onze leden.

Wij hopen u op 24 juni te mogen verwelkomen!


Bereikbaarheid van het CC Merksem:

De concertzaal van Cultuurcentrum Merksem bevindt zich in de Nieuwdreef 135 waar ook de Merksemse muziekacademie gevestigd is.

Chauffeurs draaien vanaf de Bredabaan de Nieuwdreef in ter hoogte van supermarkt Match. Op het einde van de straat vind je het cultuurcentrum aan je rechterkant. De parkeergarage onder het gebouw is gratis toegankelijk bij voorstellingen. Opgelet: Merksem ligt binnen de Antwerpse lage-emissiezone. Kijk na of uw auto voldoet aan de toelatingsvoorwaarden!

Is dit niet het geval of komt u liefst met openbaar vervoer:

Bussen 640 en 642 stoppen aan halte ‘De Vlaschaardstraat’ op zo’n 350 meter van het cultuurcentrum.
Bus 779 stopt aan halte ‘Ryenlanddreef’ op zo’n 430 meter van het cultuurcentrum.
Bussen 650 en 778 stoppen aan halte ‘Overhout’ op zo’n 480 meter van het cultuurcentrum.
Trams 2 en 3, en bussen 600, 601, 602, 610, 620, 621, 629, 648, 658, 670, en 778 stoppen aan halte ‘Burgemeester Nolf’ op zo’n 500 meter van het cultuurcentrum.

Vlak voor het cultuurcentrum ligt een Velo station.